Лікування запалень та бронхіту за допомогою запеченої цибулі

Поради

Запечена цибуля є доволі ефективним засобом лікування. Її використовують вже давно для боротьби з запаленнями або бронхітом. В цибулі містяться різні корисні елементи та вітаміни. При запіканні лікувальні властивості цибулі посилюються.

Як запікати цибулю

Її слід випікати при температурі 100-150 градусів на протязі 20-30 хвилин. При цьому від лушпиння її не потрібно очищати. Запечена цибуля не має неприємного аромату та смаку. Рекомендується вживати запечену цибулю зранку перед прийманням їжі, а також ввечері за кілька годин до сну. Її можна вживати окремо, або додаючи у м’ясні або рибні страви.

Користь запеченої цибулі:

  • лікування цукрового діабету завдяки властивості знижувати рівень цукру в крові;
  • лікування пневмонії та бронхіту;
  • нормалізує роботу підшлункової залози;
  • допомагає організму виробляти інсулін;
  • нормалізує тиск;
  • допомагає боротися з бактеріями;
  • лікування виразок та ушкоджень шкіри;
  • послаблює головні болі;
  • очищення судин та профілактика утворення атеросклеротичних бляшок.

Потрібно обов’язково пройти консультацію у лікаря перед вживанням запеченої цибулі в лікувальних цілях.

Бажаємо міцного здоров’я!

Оцените статью
Добавить комментарий