Кулінарія
Рецепт сирної запіканки, яка просто тане в роті! Все змішала і готово!
0
Складові: Сир 5% жирності – 400 г Сир 15% жирності – 300 г Яйця – 4 шт Ваніль – щіпка Згущене молоко – 250 г Рисове борошно –
Повітряні сирні кекси - рецепт приготуванняКулінарія
Як приготувати повітряні сирні кекси
0
Порадуйте своїх рідних дивовижними, пишними, рум’яними, апетитними сирними кексами. Приготуйте їх за нашим покроковим рецептом, близькі будуть в захваті!
Домашній квас - рецепт приготуванняКулінарія
Вже більше 30 років готую квас за цим рецептом
0
Квас з цикорію – це не тільки смачно, але і корисно, тому що в цьому продукті міститься багато корисних речовин. Для приготування вам будуть потрібні
Домашнє печиво - детальний рецептКулінарія
Домашнє печиво для коханих, як в дитинстві у бабусі. Скільки готую, завжди мало!
0
Необхідні продукти: 4 шт. курячих яйця 1200 гр. пшеничного борошна 500 гр. вершкового масла 250 гр. маргарину 250 гр. цукру 250 гр. сметани 1 ч.
Грудинка по-домашньому - рецепт приготуванняКулінарія
Шикарна грудинка по-домашньому! Готуємо ідеальну закуску
0
Необхідні інгредієнти: лист лавровий – 2 шт. грудинка свиняча – 1.5 кг. часник – 2 шт. перець горошком – 20 шт. сіль і перець за
Ароматний вишневий пиріг - детальний рецептКулінарія
Ошатний і ароматний вишневий пиріг – рецепт приготування
0
Запишіть рецепт цього вишневого пирога відразу в свою кулінарну книгу! Ще не раз будете його готувати. Складові Борошно – 350 г Яйця –
Креветки з лимоном і часником - рецепт приготуванняКулінарія
Вишукана страва для гурманів – креветки з лимоном і часником
0
Насолода від цих креветок вам забезпечена! Складові: креветки – 0,5 кг часник – 2 зубчики лимонний сік – 2 ст.л рослинна олія –
Ніжний молочний крем - рецепт приготуванняКулінарія
Ніжний молочний крем для тістечок і тортів
0
Складові: молоко – 250 мл вершкове масло – 200 гр цукор – 100 гр борошно – 2,5 ст.л. щіпка ваніліну Приготування Всипаємо борошно
Смачний домашній батон - рецепт приготуванняКулінарія
Смачний домашній батон в духовці з ідеальною скоринкою і м’якушкою!
0
Випікається батон легко і просто. Забирайте рецепт, стане в нагоді. Продукти Борошно пшеничне – 3,5 ст. Вода – 1 ст. Олія –
Оселедець під шубою - п'ять порад, як приготувати смачну рибуКулінарія
Що ми додаємо в «Оселедець під шубою», щоб смак салату зазвучав по-новому, по-особливому
0
Цей салат «Оселедець під шубою» знають і люблять усі. Однак його смак може бути ще краще, тому ми відкриємо вам маленькі секрети, як це зробити.