Необхідні продукти:
- Фарш – 400 гр.
- Цибуля – 140 гр.
- Сіль – 1,5 ч.л.
- Перець – 0,5 ч.л.
- Вода – 80 мл.
- Яйце – 1 шт.
- Лаваш – 5 шт.
- Кунжут
Покроковий процес приготування:
Для початку приготуйте начинку. У глибоку миску кладіть 400 гр м’ясного фаршу, 140 гр. подрібненої цибулі, 1,5 ч.л. солі, пів чайної ложки чорного перцю і 80 мл. води. Все добре перемішайте. Начинка готова.
Візьміть 5 круглих лавашів. Складіть їх навпіл і виріжте невеликі кола. Вийде 10 штук.
У тарілку розбийте одне яйце. Збовтайте його. Пензликом нанесіть на краї лаваша. Потім на одну сторону викладіть столову ложку начинки і накрийте другою стороною. Перекладіть на деко. Зверху змастіть яйцем. В кінці посипте кунжутом.
Поставте в духовку 180 ° C на 20 хвилин. Приємний апетиту!