Готую чебуреки за 10 хвилин. Без замісу, без смаження і без розкатування

Кулінарія

Необхідні продукти:

  • Фарш – 400 гр.
  • Цибуля – 140 гр.
  • Сіль – 1,5 ч.л.
  • Перець – 0,5 ч.л.
  • Вода – 80 мл.
  • Яйце – 1 шт.
  • Лаваш – 5 шт.
  • Кунжут

Покроковий процес приготування:

Для початку приготуйте начинку. У глибоку миску кладіть 400 гр м’ясного фаршу, 140 гр. подрібненої цибулі, 1,5 ч.л. солі, пів чайної ложки чорного перцю і 80 мл. води. Все добре перемішайте. Начинка готова.

Візьміть 5 круглих лавашів. Складіть їх навпіл і виріжте невеликі кола. Вийде 10 штук.

У тарілку розбийте одне яйце. Збовтайте його. Пензликом нанесіть на краї лаваша. Потім на одну сторону викладіть столову ложку начинки і накрийте другою стороною. Перекладіть на деко. Зверху змастіть яйцем. В кінці посипте кунжутом.

Поставте в духовку 180 ° C на 20 хвилин. Приємний апетиту!

Оцените статью
Добавить комментарий